Poštové tašky a obálky s vlastnou potlačou

- Kategória: Novinky

Poštové papierové tašky a obálky na zásielky sme vám už ako novinku predstavovali v predchádzajúcom článku. Teraz by sme vám chceli viacej priblížiť možnosti potlače, ktorú u týchto poštových obálok ponúkame. Poštové tašky s potlačou sme vám schopní dodať už od 1 týždňa. Ceny potlače začínajú na 0,036 Eur za kus. Odber od 100 ks. Náhľad potlače na šablóne tašky od nás máte ZADARMO.

Poštovní tašky

Poštové tašky vhodné pre e-shopy

Poštové tašky a obálky určite ocenia firmy a e-shopy, ktoré sa zaoberajú odosielaním svojich drobnejších produktov, a to na dennej báze. Navyše poštové papierové tašky a obálky sú kvalitnou a zároveň výhodnou voľbou. Preto je skvelou možnosťou mať tieto poštové tašky a obálky s vlastnou firemnou potlačou.

V dnešnej dobe, kedy veľa ľudí rieši väčšinu nákupov objednávkou cez internet, určite oceníte naše poštové papierové tašky. Poštové papierové tašky využívajú hlavne spoločnosti, ktoré chcú svoje produkty zabaliť lacno a pritom kvalitne.

V ponuke nájdete rôzne veľkosti v bielej a hnedej farbe, do ktorých bezpečne umiestnite veľkosti A4, A3 aj väčšie formáty. Všetky rozmery obálok a tašiek vám potlačíme pomocou sieťotlače (od 100 kusov) alebo flexotlače (od 1.000 kusov) alebo celofarebnej digitlače.

PREJSŤ NA VÝBER POŠTOVÝCH TAŠIEK

Poštovní tašky na zásilky

Potlač poštových tašiek

SIEŤOTLAČ

Potlač touto technológiou je možná od 100 kusov, a to 1 až 6 farbami. Sieťotlačou vieme potlačiť aj plnofarebný CMYK, vrátane zlatej a striebornej. Výhodou sieťotlače je potlač jemných detailov, ostrá potlač, presná sútlač a vysoká kryvosť farieb. Tlačíme zásadne len ekologickými vodnými farbami. Termín vyhotovenia potlače tašiek je 1-2 týždne.

FLEXOTLAČ

Flexotlač zákazníkom ponúkame u objednávok s 1.000 až 20.000 ks. Väčšinou sa jedná o jednoduché, jednofarebné motívy. Sme schopní vytlačiť maximálne dve farby v jednom motíve. Nesmú mať však presnú alebo blízku sútlač. Výhodou je nízka cena a potlačenie veľkého množstva tašiek rýchlejšie než pri zákazkovej výrobe a možnosť opakovaného použitia tlačového štočku úplne zadarmo. Aj tu používame len vodné ekologické farby. Termín vyhotovenia je štandardne 2 - 3 týždne.

DIGITLAČ

Tlačíme v CMYKu. Táto technológia je vhodná pre množstvo 100 ks - 10.000 ks. Výhodou je plnofarebná potlač vrátane fotiek, tieňov a prechodov. Dáta je možné ľahko pripraviť - tlačíme aj z JPG alebo PNG oproti sieťotlače a flexotlače, kde príprava tlačových dát z týchto formátov nie je možná. Tlačíme vodou riediteľnými farbami. Termín vyhotovenia je aktuálne 1 - 2 týždne, ale je možnosť dohodnúť sa operatívne aj na kratšom termíne, pokiaľ to naše aktuálne vyťaženie výroby umožní.

Poštovní tašky a obálky

Cena potlače poštových tašiek

Radi vám spracujeme cenovú ponuku na potlač obálok a poštových tašiek.

Rádi vám s výberom tašky pomôžeme. V prípade, že ste si výberom tašky istí, vyplňte DOPYTOVÝ FORMULÁR v detaile produktu alebo nám pošlite e-mail na info@taskahned.sk a my sa vám ozveme s cenovou kalkuláciou.

U každej tašky v e-shope je k dispozícii tlačítko „DOPYT S POTLAČOU“, pomocou tlačítka sa dostanete ku krátkemu dopytovému formuláru. Na základe poslaného formulára vám obratom zašleme cenovú kalkuláciu.

Parcelbox - poštovní tašky a obálky Zásilkovna - poštovní tašky a obálky
   
FlexiPAK 30x8x43+5 hnedá - 0,364 Eur/ks FlexiPAK 26x7x41+5 hnedá - 0,308 Eur/ks

 

PREJSŤ NA VÝBER POŠTOVÝCH TAŠIEK S POTLAČOU

 

Súvisiace príspevky

Zdielať tento obsah